Sunday, March 20, 2011

Maafkan daku...

Assalamualaikum..lama betul blog ni terabai ya...
bukan dah lupa..juga bukan sengaja...
cuma mmg kesempatan tu tiada...
tambahan pula macam dah tumpul kata nak berbicara...


mesti org kata..mcm sebuk sangat...
tapi itulah hakikatnya..
semua tugasan dan tanggungjawab dah berderet2 mintak disentuh..
akhirnya ada yang terus tertangguh..
nak update, gambar mmg banyak..
tapi masalah utamanya..
KAMERAKU..entah mana dia menyorok
atau disorokkan...
puas cari..tak nampak bayang..
yang ada sedikit gambar dari HP cap ayam..
(kira mahal jugak la kan..ce tgk sadin cap ayam tu..dah cecah rm 5.00++)
nak upload bukan tanak...
sikit2 je..tapi kat FB (Cikgu Ct Man)
dah banyak yang naik
kat sini..kenalah tunggu
sebab nak naikkan banyak gambar dan cerita..
jadi, sabar2 lah ya...


Untuk pengetahuan pembaca..
(erk..ada ke yang ak baca?)
tempahan homemade cakes n cuppies masih terbuka..
nak belajar pon boleh susun masa..
pokoknya insyaallah semua masih ada..
cuma tak de masa nak berbual bicara..
tak susah, senang je caranya..
ADD sy di FB , atau call/sms
no tel ada kat tepi tu...
jgn malu2 ya...


tapi sebelum tu nak bgtau,
Saya ni bukan baker profesional..
pengetahuan pon sikit je..
kemahiran insyaallah adalah juga..
kalau rasa2 demand tu tinggi..
maaflah, myb bukan saya pilihan utama..
tapi kalau anda yakin dengan bakat saya..
INSYALLAH..sekuat daya saya akan berusaha..
terima kasih daun keladi pada pelanggan yang  menyokong
CT BAKERY selama ini...
jika ada yang kurang sempurna, tegurlah saya...

2 comments:

شركة المثالي سوبر said...

شركه تسليك مجاري بالدمام

Purva Pius said...

Dearest Esteems,

We are Offering best Global Financial Service rendered to the general public with maximum satisfaction,maximum risk free. Do not miss this opportunity. Join the most trusted financial institution and secure a legitimate financial empowerment to add meaning to your life/business.

Contact Dr. James Eric Firm via
Email: fastloanoffer34@gmail.com
https://urgentloanoffer22.blogspot.com/
Whatsapp +918929509036
Best Regards,
Dr. James Eric.
Executive Investment
Consultant./Mediator/Facilitator