Tuesday, January 20, 2009

Misai Tebal Ular Sawa




Lama sungguh tak hapdet blog ini...bz dengan pelbagai urusan sekolah..mana nak siapkan headcount, rancangan tahunan, fail persediaan dan mesyuarat yang hampir setiap hari diadakan...fuhhhh...serabut dan macam x cukup kaki tangan nak buat keja...

Malam ni, baru jap layan tenet , habang misai call kata kalau nak tgk ulo datang simpang dekat umah kitaorag..hah??!! ULOOO??? apa lagi bebudak dngan mak budak sekali bercelaborrrr lari nak nengok..waaaaa...betul2 python laaa...batik2 lagi...panjangggggggg...tengah relex kat celah2 umput...habang kata dia baru otw nak g keja..hampir terlanggar si batik ni yang tengah menjalar kat tengh simpang..habang terus jerit panggil jenjiran...

Tadi tgk derang ukur dengan btg paip kata lebih 12 kaki..walauwei...panjanggg sehh. Sib baek bebudak tu tak g ngaji malam ni...kalau lah g..tah apa nak jadik.. kendian derang ramai2 tangkap dan boh dalam plastik..tak taw nak buat hape..



si batik yang asyik 'munthel-munthel'



gulunggg..



yang pegang plastik tu gegellll....takuttt + geli


degil sungguh si batik ni..takmo masuk karung...

akhirnya....bye bye batik...hehehe


6 comments:

PINATBATE said...

Mujurlah tak tampal gambarnya kat sini...merinding awakku...

Ct said...

gambar ada..x dapat upload lagik..kang kita tampal ekk ;-)

anir said...

tak tahu nak wat ape..wat la sop..

Ct said...

tak lah kita masak ghendanggggg....hahahaha
mabelesss gitu

Jamilah said...

seb bek ulo tu tak mintak posing2 dulu depan kamera mu kak ct oiii..hekhek

Ct said...

kalau dia mintak akak ajak dia posing...wakakakaka