Monday, July 12, 2010

Hijau Apple Milik Ain

Hai semua...

ya..saya tau, saya dah lama tak update blog ni...
bukan sengaja, tapi mmg tak cukup masa..
nak buat cemana....

ok, ni tempahan dari Cik Puan Ain dari  Perumahan PDRM Pt Perupok..yang te;ah melngsungkan perkahwinannya dengan pilihan hatinya, Azrol pada 3 Julai yang lalu..Ain memilih tema warna Apple green..digandingkan dengan warna putih dan sedikit kuning lemon..



kek hantaran 1 kg++ , choc moist dengan buttercream dan fondant ribbon..




Untuk acara potong kek, Ain mahukan kek 3 tingkat dengan tema warna serupa. pilihan kek adalah vanilla dan choc moist. Kali ini bunga calla lily menjadi pilihan untuk menghiasi keknya..




2nd tier 1 kg ++



base - 2kg++ , topper tier lupa tak amek gambar pulak...



so hasilnya...Ain juga bertuah dapat jd pengguna pertama set tier yang dibeli dari Viet Nam..ala2 kaca gitu tiernya..Thanks ain..


testimoni (ibu ain) : "cikgu, alhamdulillah..saya sangat puas ati, kek sedap..3 bj kek tu macam tak cukup pulak..semua suka...habis licin masa potong tu gak...TQ cikgu..."


Alhamdulillahhh....

1 comment:

mamarempit said...

jauh nye ko beli kak...brape ribu??? hehehe..jelesss akuuu