Tuesday, October 7, 2008

Selamat Hari Raya (Part 3)

Day 4 ..Aku buat makan2 sikit untuk sahabat dan jiran tetanga yang nak datang umah aku raya pertama..tapi biasalah..kan kita kat kg...Hari ni jugak adik2 dari Forum cari yang berasal dari muo akan datang bertandang. Menu hari ini adalah rendang ayam dan ketupat segera mini, mee bandung muo dan kuih2..




pukul 2.30 semua dah tersedia..




meja yang dipinjam dari transport

Tetamu pertama - mudah, nazir dan kelurganya,
kemudian airis, suaminya dan bby Emil Fariss datang....
apa lagi bby jadi rebutan..
sory, gambo airis lupa nak amek...

nazir amek berkat..moga cepat dapat bby sendiri

amoi liang dan kawanya encem boy

yang ni otai sembang orang muo...muo76


Tengok anak muo..duduk main2 dengan beca kecik anakku

Hariss ni happy main dengan replika beskal mini habang..
pas tu pandai posing pulak...

Kak yam Sarjan Hussin


Jiran tetangga


Kengkawan ramai gak yang datang...jiran2 pun sama..habis sampai kol 11 malam..maklumlah ramai yang berkedai..so derang free malam je laa..
Ahad..pepagi aku g umah bang mim dan bang razak...balik umah, siap2 masak.
Dapat sms Biyah - schoolmate ku dia nak datang , aku prepare lontong goreng, bang uji call dari segamat ak singgah, aku masak nasik..pas tu Kodoklawa aka nai pun call bg tau nak datang...aku goreng pulak mee..hehehehe..



Biyah dan suaminya..mai dari penang noo..
Kodoklawa dengan bby...

Haaa...ni bby kodoklawa...comelkan...sory nama lupa

sepupu..kang Maklum dari Pt Sulong...

Yang ni group ex student dari Sungai Abong..
tetiap taun mesti datang...

memasing datang bawak boypren nak tunjuk kat kita...

2 comments:

dilaOHdila said...

wah kak cgust
dah buat openg House ke
meriahnya kak......

Ct said...

akak buat makan2 sikit je..raikan jenjiran akak yang majoriti cina tu