Tuesday, September 9, 2008

Tempahan Kek Untuk Hari Raya Kini Dibuka

Hari raya menjelang tiba,
berbagai juadah perlu disedia,
pada yang kesuntukan masa,
ruang tempahan kini dibuka...

Akak nak bukak tempahan kek untuk hari raya pada sesiapa yang sudi.
Antara kek yang dijual adalah seperti berikut :

Jenis kek dan Ukuran

Kek coklat lembab 8x8 +- 1 kg
Kek Marble
kek Oren/ strawberry
kek Carrot

Rm 18.00 - Rm 22.00


contoh2 kek



Kek Sarang Semut/ Honeycomb ( acuan 8 x 8 inci ) berat > 1 kg
Rm 20.00

Kek Buah kukus 8x8 inci berat > 1 kg

- Kuantiti buah biasa Rm 25
- Kuantiti buah banyak Rm 35


Kek kukus Lapis Masam manis 8x8 inci berat > 1 kg
Rm 45.00



Puding Triffle 1 pcs Rm 1.60



Jika ada yang berminat, sila email akak di cguct1970@yahoo.com atau tel no
06 9539435.

4 comments:

PINATBATE said...

amboi..mantop bisnes..kalau dekat dah pasti ku order..tapi bukan nak order kek, nak order ketiwol boleh..?

Ct said...

ngeh3x...ketiwol bukan orag makan masa raya..bikin sarapan ok bukk...tu dalam peties nya ada gaplek..lom masak...

dilaOHdila said...

waduh kak cgust
lepas ni mesti busy. patut lama tak nampak kat umah sinun erk

blackpurple @ jowopinter said...

Ada delivery ke KL tak?