Saturday, July 12, 2008

Gajet Baru

Haa, kalau ada yang berminat nak sewa alas khas untuk cupcake ni...boleh...

bisa diatur ..sehari rm 10 sahaja...ni baru amek , belum hiaskan...




2 comments:

anir said...

kak, jgn hias lebih2 mcm yg org lain wat..tak cantik la...elok2 kek
tu vok..nanti kurang menyerlah...
lagi letak manik juntai2...aduh2...
bagi saya lebih suka natural..ni saya bagi idea..akak beli tali
yg cantik silver/gold..utk lilit kat bulatan tu saje..gum ngan glue
gun ( kalo ada )...kalo nak alas gak tp tadek yg renda tepi2..sbb renda tu akan lebih menonjol dari kek...

sekadar bertukar fikiran...
jgn marah sayang...

Ct said...

hahaha...rina , macam tauuuu je baca pikitan akak...akak pon pk macam tu, sekadar nak lekatkan renda/reben silver je...