Monday, August 25, 2008

Kek Ucapan


Kek ini ditempah oleh Zaidi (pengantin Baru) yang katanya terlupa nak
tempah kek masa dia berkahwin sabtu sebelum cuti sekolah yang lalu. Zaidi ni dah biasa makan kek coklat buatanku..so dia nak nikmati bersama2 isteri tersayang. Harap dia dan isteri enjoy the cake..

Sebenarnya aku hilang idea..cemana nak hias kek ni. Tu la...tetiba je...agaknya ingat kat orang yang jauh kat Permatan Pauh tu..wakakaka...dah sapu , tenyeh..buang 2/3 kali..akhirnya..inilah hasilnya...he he he he.. :-)

I wish both of u two happy 4ever...

ni tampal coklat button sebab malasss

bunga pun kurang kemas

macam ada yang kureennng jee...apa yaa..

amacam ? ok tak..rama2 biru penambah seri..buat sendiri tu taw


1 comment:

dilaOHdila said...

wah makin maju business sekarang erk kak...alhamdulillah!
Salam ramadhan.....dari dilla