Sunday, April 6, 2008

Sakit Hati

Sakit hati ni..kenapa ? Hemmm...sejak dari semalam hingga lah n3 ni ditulis , aku lansung x leh masuk Cari..cuma boleh tengok sebagai pemerhati luar sahaja..mana syok..aku pulak dah jadi legend kat situ...sayang woo...kalau nak jadi newbie balik aku kena banyak buat posting2 untuk nak dapat kredit..
tah dimana silapnyer , aku pun tak tau...

petang ni aku sibuk menyiapkan beberapa lagi tempahan orang iaitu 2 bekas triffle , 2 bekas puding roti dan 1 kek sarang semut. Alhamdulillah, ada saja rezeki untuk anak2 ku...terima kasih kawan2 yang menyokong aku...

hari ni tak ada aktiviti yang seronok...semuanya biasa2 aja. Pagi2 pergi pasar..balik siang2 dan kemas2...masak..makan..rehat.. turun dapo lagi..sampailah laa ni. Malam ni nak siapkan2 keja2 yang terbengkalai..pilih latihan untuk kelas tambahan yag akan bermula pada hari khamis dan jumaat ni...

4 comments:

Anonymous said...

waaa...kita pulak sejak pg td xleh masuk CARI..CARI dah mengong sejak 2 menjak.ni..aritu pun kita kene mcm akak..berkali2 hantar minta password baru..last2 kita check email..haa amik ko..berderet p/wrd baru...hehehe sabau aje ler...

kodoklawa

muor76 said...

server problem tu...kene ade tahap kesabaran yg tinggi

Soulha,Cairo said...

ooo..patut ler klu sue pun bengang gak..ok sblm tu akak dh settle kan mcm admin nk tu..yer mcm kes hannan kt fnr tu..klu dh settle mcm kes dia tu..maybe serve kot....tp selagi dia suh berforum free..sabar lg ler..kang suh bayar ..tk best ler..menyusahkan bg yg dok jauh2 nie..

problem sue kt cari plak.. tk boleh tengok pic ..nk tengok kena klik link tu..leceh betoi..

Ct said...

Tulaaaa koranggg...hakak mmg meroyan tahap gaban ni...sib baek keja tenah banyak, kurang le sikit nak meroyan tuh...keh3...

sue, akak rasa sue kena betukkan setting kat profile tu. baru boleh masuk sini..

Naimah, Tima kasih sudi lawat akak punya blog ni...

Muo, kalau x sabo dah gua hempok skrin ni...wakakaka...