Wednesday, April 16, 2008

Warna warni Hari sabtu

Gambar ni dah lama amek..cuma x sempat post je. Kami pergi jalan2 cari pasal kat Melaka - Dataran Bandaraya . Saje je cuci2 mata...sampai2 je tengok bebudak ni dah siap posing, bapak dia jadi photograper....

empat2 kaki posing....

kakak dan abang...

ikan peliharaan dalam kolam



pantang jumpa mainan....



minah ni memang...



abang naik benda ni...



adik pun adalah bangggg.....



adik nak naik 3 kali..kopaklah poket ayahhhh....

Last2 macam biasa, ibu tak dapat beli pape..semua yang dibeli untuk anak2 dan bapaknya..ibu gigit jari je...tak pelah..lenkali ibu bila ibu ada duet, ibu nak shopping banyakkkkkkkkkkkkkk....korang seme jadi tukang angkat barang ibu je....har har har....

3 comments:

Alifinara said...

Seronoknya anak² dah besar nih....

happiestmummy said...

akak...sy nak add blog akak dlm blog sy ok..


tq
kdklawa

Ct said...

Aliff..Alhamdulillahhh...macam tulah kita, bila anak kecik2 lg...tak sabar bilalah derang nak beso kan ? ;-)

Happy..Terima kasih yaa...kerana menjenguk dan menambahkan add saya dalam blog awak... :-)